«

»

Bejegyzés nyomtatása

Attila porta vendégház, kiadó szálláshely

Szeretettel üdvözöljük az őriszentpéteri Attila porta vendégház weboldalán. Kiadó szálláshelyünk az Őrségben az Őrségi Nemzeti Park területén található. Hamisítatlan falusi környezetben pihenhet vendégházunkban a nyugat-Dunántúl egyik legszebb részén az országos kéktúra mentén, vagy barangolhat családi nyaralás közben az őrségi tanösvények valamelyikén.

Kisebb baráti társaságok részére is tudunk szállást biztosítani és a fél hektáros zöld terület lehetőséget kínál a gondtalan pihenésre. Tollas pálya és kispályás focipálya, szalonnasütő valamint lengőteke biztosítja az üdülés során a kikapcsolódást és az egészséges testedzést. A kerékpározás kedvelői változatos útvonalakon ismerhetik meg Őriszentpéter és az Őrség szépségeit, sőt még az országhatáron átnyúló túrákat is tehetnek.

Számos nevezetesség és látnivaló várja az idelátogató turistákat, kirándulni, pihenni vágyókat. Nem véletlenül választották Európa 10 kiemelt turisztikai célpontja közé az Őrséget és kapta meg 2007-ben az Európai Unió Éden díját.

Ismerje meg Ön is hazánknak ezt a festői szépségű tájegységét és legyen a vendégünk családjával, barátaival az Attila porta vendégházban!

Az adott cikk linkje: http://www.orsegapartman.hu/2012/03/30/attila-porta-vendeghaz-kiado-szallashely/