«

»

Bejegyzés nyomtatása

Magyar Kerékpárosklub kedvezményadó hely

Magyar kerékpárosklub

Kerékpárbarát szálláshelyként fontosnak tartjuk, hogy az Őrségben is egyre több kerékpáros fedezze fel a táj szépségeit és egyedülálló nevezetességeit. Ezért Őriszentpéteren elsőként csatlakozott az Attila porta a Magyar Kerékpárosklubhoz és biztosít a szállásdíjból -10% kedvezményt azon vendégei részére, akik rendelkeznek érvényes Magyar Kerékpárosklub kártyával.

Magyar Kerékpárosklub

Magyar KerékpárosklubHasznos!

Sisak

A sisak használata nem kötelező, és mindenkinek a saját felelőssége, de mi szívből ajánljuk, különösen sportoláshoz, és a nagy sebességgel kerékpározóknak! Gyerekek 14 év alatt mindenféleképpen használjanak sisakot!

Láthatóság

Sötétben a világítás nélküli biciklis láthatatlan. Legyél látható: legyen a bicikliden macskaszem, a kerekeiden küllőprizma, elöl és hátul pedig már szürkülettől használj villogót vagy lámpát!

A fényvisszaverő mellény vagy ruházat használata lakott területen kívül sötétedés után vagy rossz látási viszonyok közt kötelező. Lehet a jól ismert mellény, agy egyéb megfelelő nagyságú fényvisszaverő felülettel ellátott ruházat. Lakott területen belül használata nem kötelező, de ajánlott.

Az adott cikk linkje: http://www.orsegapartman.hu/2013/05/07/magyar-kerekparosklub-kedvezmenyado-hely/